Skip to content

Specialismen

IT-Brokers’ Specialismen Overzicht

Experts in Diverse IT-Domeinen

IT-Brokers kent primair een vijftal specialismen in haar dienstverlening.
Deze bestaan uit Microsoft, SAP, IBM i- en p-series (AS/400 en RS/6000), Salesforce.com en Outsystems.

01. MICROSOFT

Microsoft is een dominant bedrijf op de markt van besturingssystemen voor pc’s en de markt voor kantoorsoftwarepaketten met Microsoft Office. IT-Brokers kan de speicalisten leveren die door Microsoft gecertificeerd zijn en ervaring hebben opgebouwd in de breedte en diepte van het Microsoft pallet. Van Helpdeskmedewerker tot aan Architect.

02. SAP

Al enige jaren is ervaring opgedaan in het leveren van hoogwaardig gecertificeerde SAP Basis en Netweaver Engineers bij grote internationals in binnen- en buitenland.
Daarnaast is IT-Brokers ook een partij wanneer een opdrachtgever de behoefte heeft aan gecertificeerde SAP beheerders en consultants.

03. IBM I- EN P-SERIES

Door veel development ervaring in het verleden opgedaan bij opdrachtgevers met een AS/400 en/of een RS/6000, kan IT-Brokers met die ervaring een oplossing zijn bij opdrachtgevers die (nog) met een IBM i-series of IMB p-series probleem zitten.

04. SALESFORCE.COM

Salesforce is het platform voor een volledig beheer van klantenrelaties in een bedrijf (CRM). Alle oplossingen voor verkoop, marketing en klantenservice zijn gebaseerd op een gemeenschappelijk CRM-platform, zodat personeel volledige informatie over elke klant heeft.

05. OUTSYSTEMS

Outsystems is een low-code application development platform waarmee razendsnel responsive applicaties kunnen worden gemaakt die eenvoudig integreren met bestaande systemen (RAD).
Met weinig programmerkennis kan men een applicatie bouwen. Door het visueel programmeren kan men als developer in zeer korte tijd een functionerende applicatie op het scherm toveren.

Tot Slot

IT-Brokers: Breed Expertiseaanbod

Vanzelfsprekend kan IT-Brokers ook op de andere specialismen een partner zijn, zoals op het vlak van Java, Oracle, VMware, etc.